Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluiten
Floris Amendt

Duidelijk en daadkrachtig.

even voorstellen

Floris Amendt

Gedreven en snel. Duidelijk en daadkrachtig. Amendt Advocatuur gekarakteriseerd in enkele woorden. Floris Amendt. Bedrijfsjurist. Procesadvocaat.

Ik ben een advocaat met een voorliefde voor netelige kwesties. In het verleden heb ik in de kantoorpraktijk jarenlange ervaring opgedaan met juridische bijstand en advies. Vandaag de dag kan ik als zelfstandig ondernemer accelereren en excelleren op mijn manier. No-nonsense. Met beide benen op de grond. Altijd bereid om grenzen op te zoeken. Mijn strategische en creatieve aanpak wordt gewaardeerd door bedrijven en non-profit instellingen. Daarbij komt mijn fiscale achtergrond regelmatig van pas. Vertrouwend op gespecialiseerde partners, is een dossier nooit te omvangrijk of te complex.

EVEN VOORSTELLEN

Floris Amendt

Floris Amendt. Bedrijfsjurist. Procesadvocaat. What’s in a name? Ik ben een generalist met een voorliefde voor netelige kwesties, die dikwijls in het voordeel van mijn cliënt worden beslist. In het verleden heb ik in de kantoorpraktijk jarenlange ervaring opgedaan met juridische bijstand en advies. Vandaag de dag kan ik als eenmanskantoor accelereren en excelleren op mijn manier. No-nonsense. Met beide benen op de grond. Altijd bereid om grenzen op te zoeken. Mijn strategische en creatieve aanpak wordt gewaardeerd door bedrijven en non-profit instellingen. Daarbij komt mijn fiscale achtergrond regelmatig van pas. Vertrouwend op gespecialiseerde partners, is een dossier niet gauw te omvangrijk of te complex.

CONTACT

Juridische bijstand of advies nodig? Bel vrijblijvend.